Touhutassun avoimiin TOKO-treeneihin ovat tervetulleita kaikki Touhutassun kursseilla olleet koirakot. Jos intoa riittää omatoimiseen harjoitteluun, voi pohjalla olla vaikka vain pentukurssi tai tapakasvatuskurssi.

Paikalla on kouluttaja, joka treenaa omia koiriaan samalla. Kouluttaja vetää aluksi treenikerran teemojen mukaan ohjattua yhteisharjoitusta. Tämän jälkeen kouluttaja on käytettävissä aina kun koiransa on autossa tauolla.

Ota mukaan Touhutassun tyyliin ripakopallinen nameja ja koiralle vettä sekä vesikuppi.

Treenipaikkaa vaihdellaan mahdollisuuksien mukaan, että koirat oppivat toimimaan eri paikoissa. Valaistus on talvella iltaisin treenatessa oltava, joten hyviä vinkkejä valaistuista rauhallisista parkkipaikoista tai muista alueista otetaan ilomielin vastaan.

Treeniryhmässä käydessäsi saat opastusta miten suunnittelet itse treenisi jatkossa. Saat myös pienen ohjevihkosen, jossa kerrotaan lyhyesti alokasluokan liikkeiden opettamisesta koiralle. Treenipäiväkirjan pitoon saat myös ohjeita ja ideoita. Päiväkirjan pitäminen auttaa sinua itseäsi kehittymään harjoittelussa eteenpäin ja saamaan uusia näkökulmia koirasi toimintaan.

Mukaan treeniporukkaan pääsee ilmoittautumalla sähköpostirinkiin. Näin saat suoraan sähköpostilla tietoa seuraavien treenien paikasta, ajasta ja teemoista. Ilmoita halukkuutesi tulla ryhmään treenaamaan: [email protected] niin alat saamaan treeniaikoja mailitse.

Treenit ovat ilmaisia, mutta tarkoitettu vain Touhutassulaisille.